Thursday, October 28, 2010

first tutorial

pagi yang indah hari ini dengan rintik2 hujan jernih dari langit menyebabkan latihan basket dibatalkan.hahah.sedih ye!semalam aku terlompat2 dalam mimpi,eksited sangat dengan basket!okay okay,lain kali aku sambung cerita basket aku sebab hari nih nak buat tutorial siket.ceh,macam tutorial apa jee.okay,tutorial mcamana nak menutup aurat dengan betul!tutorial aku special,kita belajar melalui gambar sahaja without aku membebel2 panjang.

selamat beramal >,<

okay dah tamat!dah completely faham?besok ada exam and be prepared plzz! :P

macamnh lah aku nak didik anakSSSS solehah aku.*S menunjukkan anak2 aku yg RAMAI ye*.hihi.lepas aku membebel2 ajar,wajib ada test and marks will be recorded!based on dorang punya achievement dan improvement,hadiah akan menyusul.mungkin hadiahnya adalah lawatan sambil belajar ke makkatul mukarramah,takpun ke madinatul munawwarah! hahah.anak2 nih macam alat pelaburan dan modal untuk ibu bapa sebab mereka ini amanah.jadi,ibu bapa kenalah berusaha nak didik dorang molek2 ;p didikan akademik inshallah tak payah nak pusing pening kepala,sekarang pun mcm2 buku ada,mcm2 pusat tusyen ada,mcm2 kelulusan ckgu2 ada,zaman akan datang,zaman anak2 aku apatah lagi kan?jadi kita cuma perlu tekankan didikan sahsiah dan akhlak mereka.segalanya bermula dari rumah!dan semua ini adalah sebab musabab aku tanak kerja!

okay,gaya cakap macam esok aku dah punya baby je kan!

silap entry lah aku nih.entry nih nak tutorial pasal menutup aurat jee.heee zahidah nih!


nota kecil:macam2 aku rancang kan?entah2,tak sempat nak kahwen pun Allah dah tarik nyawa aku.who knows!Allah punya rancangan kan.

3 comments:

kak tim said...

zaidex..
like post kali ni..
btul2..same2 la kite berusaha apply tutorial tu..
ehm..
smoga dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah.. ameen..

p/s- xsabar nk tgk babay zaidex dgn *****=)

OREOO said...

kak timm.
tidak ku sangka kak tim sudah sampai ke sini.hihi.

inshallah kak tim.
moga anak2 kita soleh solehah semuanya :)

saya lagi tak sabaaaaaaaar nak tgk kak tim dgn abg S*****

abdullah afiq said...

erkkk..berfikiran jauuuuuuh...haha,tutorial tuk laki jge aurat xdak ker??minta tuk ada an k..lalala~~~~