Monday, March 14, 2011

belated birthday gurlS!

assalamualaikum :D

short post sahaja untuk dedikasi ucapan birthday buat NAWAL FAKHRINA dan NUR SAZAREEZA. seorang gadis manis jawa dan seorang lagi gadis maniss rockin bebeh! heheheh :) walaupun dah terlalu belated tapi aku harap wishh aku kali nih masih boleh diterima pakai! :D



HAPPY 20th BIRTHDAY cik awal dan ijaa :DD

'muhasabahlah diri krna hakikat hidup,umur yang bertambah upaya dan tenaga kita smkin brkurang ttpi pjalanan hdup masih jauh dn beban hidup smakin memberat.amanah yg ada pun blum ditunaikan apatah lg utk mnambah beban yg baru :) smga brtmbah solehah seiring pertambahannya umurmu!'

loveeeeeeeeeee both of youuuuuuuuuuuuu!

*nak cakap banyak banyak banyak lagi tapi masa suntuk!*

weekend lepas adalah antara weekend yang terindah dalam sem dua nih :D proses nak balek yang sangat lancar dan dipermudahkan tapi berakhir dengan pelbagai kisah tragis bila nak balek semula ke ukm! takpelah. kita redha kan jelah! biasalahh tuu.bila dah merasa sukaaa,kadangkala perlu jugak kita merasa dukaa kan.hakikat dunia memang mcmtuu :)

acu sayang rifdi. rifdi sayang acu takk? :)

malas nak cerita panjang,cuma lepasnih aku fobia nak balek sorang2 T.T


minggu nih sangat busy dan pack!

hari rabu ada majlis maulidur rasul.aku incharge bhgian jamuan
hari khamis ada exam lab ntok sbjek microb
hari rabu dgn khamis malam tuu supposely ada latihan muzik asli.clash lak dgn exm T.T
hari khamis mlm jugak ada iview kolej.still, clash jugak dgn exam T.T
hari sabtu ada program ntok budak2 course biochem.aku jadi ajk jugak sbb dah takde org dah.

Takpela, kita permudahkan urusan orang lain. nanti Allah pulak permudahkan urusan kita,iallah ;)

tatata! tak update ntok masa terdekat!

2 comments:

aYa said...

sedapnya kek!!..nak satu..besay kakak nawal next week..:P

imah said...

weit,,yg pke spek tuh hang ke??sejk bilekah??