Thursday, September 23, 2010

syukran

hari nih paruparu kakngah kena operation.spatotnya mula jam7 tp tak tahu lah kenapa delay sampai jam11.aku dapat update dari abg sulung aku dan aku akan hilang kata2 bila nak reply.aku susun kata2 agak lama sebelum send.moga2 ada jugaklah menyumbang ketenangan hati dia.pukul3 masa aku nak masuk kelas ABM baru ak dapat msg dari dia kata kakngah dah keluar dari OT (operation theatre) dan masih mnunggu keputusan dari doctor.tapi aku dah syukur sgt dah sbb kakngah kuat hadapi semua nih dan masih bertahan shingga detik ini.mungkin sbb aura doa acu sampai ke jiwa kakngah ye ? :)

ye,ak ada berkongsi kisah kakngah pada kawan2 aku.yang mana aku rapat,aku percaya,aku sayang,aku ceritakan perihal gusar di hati acu ini.bukan sbb apa,moga2 doa kawan2 acu nih jugak boleh jadi penguat semangat kakngah untuk terus bertahan dari hari ke hari.

terharu aku pada kawan2 dan sahabat2 aku.semuanya bagi sokongan moral yg baik.rasa nak nangis pun ada dapat msg dari kawan2 tanya tentang perkembangan kakngah.ramainya sayang kakngah!jealous acu.hahaha.

terima kasih ye semua.terima kasih sbb iring doa yg tak putus2 untuk kakngah.terima kasih sbb buat solat hajat ntok kakngah.trima kasih sbb bacakan yassin ntok kakngah.terima kasih sbb sntiasa alert dan care dgn perkembangan kakngah.terima kasih sbb sentiasa bagi kata2 positif ntok acu dan family dalam menghadapi dugaan hidup kali ini.terima kasih sbb bagi ayat2 cinta dari alquran,hadith2 rasulullah sbagai penguat hati supaya redha dgn ujian allah kali ini.dan jugak,terima kasih sbb menyayangi keluarga acu sama macam menyayangi keluarga kamu sndiri.masha allah,allah telah pinjamkan kawan2 yang berhati mulia dan sangat baik hati kepada aku!terima kasih semua.hari ini hari aku,mana tahu,hari akan datang pula hari kamu.allah maha adil,bukan? :)

ada yang kawan2 yg baru tahu pasal kakngah.minta maaf ya sbb tak berkongsi dgn kamu sebelum nih.bukan tak mahu kongsi,cuma tak tahu mana nak mula,tak mahu meyesakkan fikiran kamu nak exam,tak mahu membebankan kamu dgn crita duka aku.

lepas habes je midsem,yg aku tahu,aku nak balik perak!kakngah tunggu acu balek ye :)

nota kaki:masa aku menjalankan tugas sbgai pngarah protokol sbuah program kolej yg kene sntiasa follow up vvip,ahli panel ntok forum and etc,aku call raudah sakinah,then dapat tahu tiket konsert maher zain sangat laku mcm goreng pisang baru angkat dari kuali.erkk,mcm takde harapan je nak pegi.xdk jodoh dgn abg maher agaknya.ermm.

2 comments:

iqbalsyarie said...

hukuhuk...saya pun tak tahu pasal kak kamu tu..apapun,moga dia segera pulih..

dan saya juga takde peluang nak jumpa Maher Zain walaupun dia paksa juga saya humpa dia(tipu saja!) :P

OREOO said...

hehe.yeah amin iallah.

tak baik tipu lah bro iqbal!hahaha